Stuur een bericht


Rovary B.V.

Rotterdam Airportplein 29
3045AP, Rotterdam
Nederland

KvK: 87065924
Btw: NL864193476B01

backoffice@rovary.com
Tel: +31 85 888 3999

Rovary B.V.

Rotterdam Airportplein 29
3045AP, Rotterdam
Nederland

KvK: 87065924
Btw: NL864193476B01

backoffice@rovary.com
Tel: +31 85 888 3999

Gezien bij

Rovary

Rovary is een Nederlands bedrijf dat luchtkwaliteitsmeters produceert en verkoopt. Ons oorspronkelijke doel was om innovatieve, gebruiksvriendelijke en moderne luchtkwaliteitsmeters te ontwikkelen. Met de luchtkwaliteitsmeters van Rovary wilden we gemakkelijk en snel inzicht bieden in de luchtkwaliteit op verschillende locaties, zoals thuis, op de werkvloer of in klaslokalen op scholen. Hiermee droegen we bij aan het collectieve doel om een schone lucht te bevorderen, waardoor mensen een gezond leven kunnen leiden.

Echter, onze visie is in de loop der tijd geëvolueerd. Naast het produceren en verkopen van luchtkwaliteitsmeters, zijn we ons ook gaan richten op de verkoop van thuisaccu's. We begrijpen dat het waarborgen van een schone lucht niet alleen afhankelijk is van luchtkwaliteitsmetingen, maar ook van duurzame energieoplossingen. Daarom bieden we nu ook thuisaccu's aan om huishoudens te helpen bij het opslaan en gebruiken van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie. Op deze manier blijven we ons inzetten voor een gezond en duurzaam leven, zowel wat betreft luchtkwaliteit als energievoorziening.

Voor consumenten, bedrijven, scholen en meer

Ons klantenbestand loopt uiteen van consumenten, tot scholen en bedrijven.

1 van 2

Persoonlijk advies nodig?

Heb je persoonlijk advies nodig, een zakelijke vraag, wil je op factuur betalen of heb je interesse in een zakelijke samenwerking?


Neem dan contact met op ons via onderstaande knop!

Neem contact op

Veelgestelde Vragen

? Kan ik op factuur betalen?

Het plaatsen van een bestelling op factuur is mogelijk. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar support@rovary.com of bovenstaand contactformulier invullen.

? Is het mogelijk om een technische fiche te ontvangen?

Het is mogelijk om een technische fiche te ontvangen. Je kunt hiervoor bovenstaand contactformulier invullen of een e-mail sturen naar zakelijk@rovary.com.

? Is jullie meter conform aan de wettelijke eisen?

De producten zijn allemaal conform aan de gestelde wettelijke eisen. We voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Daarnaast zijn onze producten CE & ISO gecertificeerd. ISO (EN 55032; EN55035) keuring.

Gratis aankoop
bescherming

Koop veilig online. Gratis verzekerd ongeacht de betaalmethode.

Morgen in huis

Voor 23:59 besteld is de volgende werkdag gratis geleverd.

Gecertificeerd

Onze meters zijn CE gecertificeerd en ISO (EN 55032; EN 55035) gekeurd.

20.000 +
Tevreden klanten

We worden beoordeeld met een 9,2/10.