Een thuisaccu is een apparaat dat wordt gebruikt om energie op te slaan die door zonnepanelen of andere hernieuwbare bronnen is opgewekt. Ook is het mogelijk stroom op te slaan van het elektriciteitsnet. Deze energie kan later worden gebruikt wanneer dat nodig is, waardoor afhankelijkheid van het elektriciteitsnet wordt verminderd en energiekosten worden verlaagd.

Verbonden met Cloud

Dashboard via App

Modulair

10 jaar garantie

Bij dit product krijgt je 10 jaar garantie.

Gratis verzending

Installatie aan huis mogelijk

Gratis aankoopverzekering

Koop veilig online. Gratis verzekerd ongeacht de betaalmethode.

Deskundig advies

We worden beoordeeld met een 9,2/10.

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie over de aanschaf van een thuisaccu?
Vraag dan een offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw huishouden.


Rovary B.V.

Rotterdam Airportplein 29
3045AP, Rotterdam
Nederland

KvK: 87065924
Btw: NL864193476B01

support@rovary.com
Tel:+31851304141

Rovary B.V.

Rotterdam Airportplein 29
3045AP, Rotterdam
Nederland

KvK: 87065924
Btw: NL864193476B01

support@rovary.com
Tel:+31851304141

Thuisaccu’s van Rovary

Als je op zoek bent naar een manier om geld te besparen op jouw energierekening, overweeg dan een batterijopslagsysteem. Een batterijopslagsysteem bestaat uit een omvormer en een thuisaccu. Naast het feit dat dit een geweldige optie is voor mensen met zonnepanelen, kan het ook voordelig zijn voor mensen zonder zonnepanelen.

Het systeem slaat energie op tijdens de nacht (daluren), zodat je deze overdag kunt gebruiken of terug kan verkopen aan het elektriciteitsnet (piekuren). Door middel van de omvormer kan je zelfs de hoeveelheid kilowattuur die je opslaat, viervoudigen, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. Investeren in een batterijopslagsysteem is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar manieren om geld te besparen op hun energierekening.

Modern & Compact

Een thuisaccu met een modern en compact design is een uitstekende optie voor mensen die hun huis willen voorzien van een betrouwbare, duurzame en efficiënte energieopslagoplossing.

Deze thuisaccu's zijn ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek, waardoor ze naadloos integreren in alle huishoudens en interieurs.

Deze thuisaccu's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een slank en gestroomlijnd ontwerp. Dit maakt ze niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk te plaatsen in verschillende ruimtes in huis. Of het nu in de garage, op zolder of zelfs in de woonkamer is, een thuisaccu met een modern en compact design past in vrijwel elke omgeving.

Vraag een offerte aan

Specificaties

Omvormer

Afmetingen

451*469*184mm

Nominaal uitgangsvermogen

4600W/5000W

Efficiëntie van batterijlading / batterijontlading

94.5%

Max. AC-uitgangsstroom

25A

Maximale efficiëntie

97.9%

Nominaal AC-voltage

230 (180~270 V)

Gewicht

20kg

Garantie

10 jaar

Communicatie

CAN/RS485/Wi-Fi

Beveiligingen

DC-omgekeerde polariteit, aardfout, kortsluiting en overstroom / overspanning

Type batterij

Lithiumaccu en loodbatterij

Certificieringen

EN50549-1, G98, G83, G59, AS4777.2:2015, VDE0126-1-1, VDE-AR-N4105, CEI 0-21IEC62109-1/-2, IEC62040-1, EN61000-6-1, EN61000-6-2, EN61000-6-3

Modulariteit

Een modulaire thuisaccu is een handige oplossing voor huishoudens die hun energieopslagcapaciteit willen optimaliseren en flexibel willen zijn in het schalen van hun energiebehoefte.

Door het modulaire ontwerp kunnen huiseigenaren eenvoudig extra modules toevoegen of verwijderen om de capaciteit van de thuisaccu aan te passen aan hun energiebehoeften.

Verder kunnen de modules van de thuisaccu eenvoudig worden geïnstalleerd en onderhouden door erkende monteurs die gespecialiseerd zijn in duurzame energieoplossingen.

Dit maakt het een ideale oplossing voor huishoudens die willen profiteren van de voordelen van energieopslag, maar die ook de flexibiliteit willen behouden om hun energiebehoeften aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Installatie door erkende monteurs

De erkende monteurs van Rovary hebben jarenlange ervaring in de installatie van batterijopslagsystemen en zijn goed getraind om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en vakkundig wordt uitgevoerd. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en installatiemethoden en zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en materialen om de klus snel en efficiënt te klaren.

Bij het installeren van een batterijopslagsysteem wordt er rekening gehouden met de unieke behoeften van het huis en de energiebehoeften van de bewoners. Er wordt gekeken naar factoren zoals de grootte van het huis, de hoeveelheid energie die wordt gegenereerd door de zonnepanelen (indien aanwezig) en de energiebehoeften van het huishouden om ervoor te zorgen dat de batterijopslagsysteem effectief werkt en de beste resultaten oplevert.

Rovary biedt niet alleen installatiediensten voor batterijopslagsystemen, maar ook onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat de thuisaccu optimaal blijft werken. De monteurs van Rovary staan altijd klaar om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat het batterijopslagsysteem veilig en efficiënt blijft werken.

Vraag een offerte aan

Inzicht in uw gebruik

Met de app kunnen huiseigenaren zien hoeveel energie er wordt opgeslagen en hoeveel er wordt verbruikt. Ook kunnen ze zien wanneer de thuisaccu moet worden opgeladen of wanneer deze bijna vol is.

Dit geeft huiseigenaren de controle over hun energieverbruik en stelt hen in staat om hun energiebehoeften aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Bovendien maakt de app het mogelijk om de thuisaccu op afstand te bedienen en te beheren, waardoor huiseigenaren tijd en moeite besparen.

Zo kunnen ze bijvoorbeeld de thuisaccu opladen tijdens de daluren of deze uitschakelen als ze op vakantie zijn. Dit kan bijdragen aan een efficiënter gebruik van energie en besparingen op de energierekening.

Specificaties

Thuisaccu

Afmetingen

430*430*297mm

Type batterij

Lithium-ijzer-fosfaat batterij (LiFePO4)

Nominaal energiecapaciteit

1 - 7 batterijmodules - 3.6kWh - 25.2kWh

Nominaal voltage

51.2V

Bedrijfs- spanningsbereik

41.6~58.4V

Certificering

TUV (IEC62619, IEC62040) /CB/RCM/CE/UN38.3/RoHS

Gewicht

49 - 271 kg

Communicatie

CAN/RS485/Wi-Fi/LAN

Garantie

10 jaar

Max. continue laad- / ontlaadstroom

37.5A / 75A