Terugbetalingsbeleid

RETOUR

Ben je toch niet helemaal tevreden over de aankoop? Dat is geen probleem, wij hanteren na aankoop van het product 14 dagen bedenktijd. Na deze 14 dagen is het helaas niet meer mogelijk om je aankoop te retourneren tegen terugbetaling. Rovary behoudt zich het recht om op basis hiervan de retour zending in behandeling te nemen. Het retoursturen van de bestelling is geheel kosteloos.

Volg de onderstaande stappen om de bestelling te retourneren:

1: Stuur een e-mail naar support@rovary.com met de vermelding dat je de bestelling retour wilt sturen. Vergeet niet het bestelnummer toe te voegen aan de mail. Je kunt er ook voor kiezen om via ons contactformulier op de website contact met ons op te nemen. Wij zullen je een retouretiket toesturen waarmee je gratis het product retour kunt sturen.

2: Download en print het retouretiket en plak deze op de verpakking. De producten die je wilt terugsturen dienen in de originele staat retour gestuurd te worden:

Ongebruikt
Schoon
Onbeschadigd
Mocht je de verzendverpakking van Rovary niet meer in bezit hebben dan kunt je ook een andere doos gebruiken, mits het retourdocument goed zichtbaar is.

3: Ga naar het afleverpunt van de verzendpartij waar je een retouretiket van heeft ontvangen. Let op, je ontvangt van de kassamedewerker een verzendbewijs of je ontvangt per e-mail een verzendbewijs. Bewaar deze goed totdat de retour is verwerkt en terugbetaald. Zonder een retourbewijs kunnen wij geen onderzoek opstarten naar vermiste retouren en kunnen wij dus niets terugbetalen.

4: Zodra het retourpakket is afgeleverd bij ons distributiecentrum kan het nog 4 werkdagen duren totdat de retour is verwerkt. Wanneer wij de retour verwerkt hebben ontvang je hiervan een retourbevestiging per e-mail. In deze mail staat ook direct het nieuwe rekening of restitutie bedrag.

Ruilen wegens beschadiging

Rovary behoudt zich het recht voor om alleen artikelen te ruilen als deze bij levering beschadigd of kapot zijn. Als je de producten voor hetzelfde artikel/dezelfde artikelen wilt inruilen, neem dan contact met ons op via support@rovary.comTERUGBETALING

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer weet ik of deze is goedgekeurd?

Wanneer het artikel is ontvangen en gecontroleerd, ontvang je een e-mail waarin staat dat Rovary de geretourneerde artikel met succes heeft ontvangen. We houden je vervolgens op de hoogte van de status (goedgekeurd / afgewezen) van het geretourneerde artikel.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Zodra het retourpakket is afgeleverd bij ons distributiecentrum kan het nog 4 werkdagen duren totdat de retour is verwerkt. Wanneer wij de retour verwerkt hebben ontvang je hiervan een retourbevestiging per e-mail. In deze mail staat ook direct het nieuwe rekening of restitutie bedrag. Het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens.


let op!; bij omruiling vervalt het recht op retour.

Recht op retour voor Zakelijke Klanten en wederverkopers.

Zakelijke klanten met een additionele recht op retour kunnen alleen worden geaccepteerd als deze minimaal 2 maanden voordat de einddatum is vestreken worden aangemeld. Door het niet naleven van deze procedure behoudt Rovary BV het recht om de retour niet aan te nemen en/of te crediteren.