CO2-meter voor in huis

Hoe is het met de luchtkwaliteit bij u thuis? Met een CO2-meter voor in huis kunt u deze vraag altijd beantwoorden. En dat is belangrijk, want de samenstelling van de binnenlucht heeft invloed op uw welzijn en gezondheid. Uw CO2-meter voor in huis geeft een aantal belangrijke waarden aan, zoals het CO2- en vochtgehalte. U weet hiermee wanneer het tijd is om te ventileren. Dat is veel beter dan wachten tot u klachten krijgt als sufheid, hoofdpijn of ademhalingsproblemen. Bij Rovary produceren en verkopen we betaalbare CO2-meters voor in huis. Wij maken het graag voor iedereen haalbaar om met een kwaliteitsproduct zicht te houden op de luchtkwaliteit.

Hoe ontstaat een slechte luchtkwaliteit in huis?

Een slechte luchtkwaliteit in huis ontstaat vooral door onszelf. CO2, vocht en de temperatuur zijn van grote invloed op de luchtkwaliteit. Deze factoren houden we in de gaten met een CO2-meter voor in huis. Wanneer we ademen, halen we zuurstof uit de lucht en ademen we CO2 en vocht uit. We koken, douchen, gebruiken een wasmachine en vaatwasser. Daarbij hebben we vaak pas te laat door dat de luchtkwaliteit slechter wordt. We krijgen hoofdpijn, verminderde energie, krijgen moeite met ademen … om van de gevolgen op de lange termijn nog maar te zwijgen. Houd daarom de luchtkwaliteit in de gaten met een CO2-meter voor in huis. Worden de waarden te hoog, dan zet u ramen open, de afzuigkap aan of laat u de airco draaien. Dat is beter voor de gezondheid van uzelf en uw gezin.

Meer dan ventileren

Met een CO2-meter voor in huis weet u wanneer er geventileerd moet worden. Op tijd ventileren voorkomt de vorming van schimmels door vocht en warmte, brengt het zuurstofgehalte weer op peil en voert schadelijke stoffen af. Daarnaast is er een en ander wat u kunt doen om de luchtkwaliteit op langere termijn te verbeteren. Zet eens wat extra planten in de woonkamer, slaapkamers en werkruimtes. Kijk op uw CO2-meter voor in huis wat dit met de waardes doet. Leer uzelf gewoontes aan; zet de afzuigkap altijd aan tijdens het koken, installeer een ventilator met doorlooptimer in de douche en houd de deur dicht tijdens het douchen en koken. Met vochtvreters of juist luchtbevochtigers (een te droge lucht is ook ongezond) kunt u het vochtgehalte bijregelen. Lees voor meer tips ons blogartikel ‘Gezonde lucht binnen’.

De CO2-meters van Rovary

Alle CO2-meters voor in huis die we verkopen, hebben we ook zelf ontworpen en geproduceerd. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit van onze producten en houden we de kosten laag. We zijn Rovary begonnen, omdat we iedereen een gezonde luchtkwaliteit gunnen. Met goede en betaalbare CO2-meters voor in huis brengen we deze missie ten uitvoer. Zoals u ziet, bieden we verschillende luchtkwaliteitsmeters aan. De verschillen tussen de producten zitten o.a. in het scherm (touch, kleuren, constant verlicht), de batterijduur en de mogelijkheid om meerdere ruimtes te meten. Al onze CO2-meters voor in huis zijn ISO- (EN 55032; EN55035) en CE-Gecertificeerd voor veiligheid en kwaliteit. Bovendien krijgt u altijd 3 jaar garantie op onze producten.

Bestel nu een CO2-meter voor in huis

Rovary CO2-meters voor in huis bestellen kan eenvoudig via deze website. Wanneer u vandaag voor middernacht bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag gratis bezorgd. Al meer dan 10.000 tevreden klanten gingen u voor. Ook grotere instanties als Belastingdienst en GGD en de Belgische televisiezender VRT raden onze luchtkwaliteitsmeters aan. De vraag naar goede en betaalbare CO2-meters voor in huis stijgt als warme lucht. Bestel daarom vandaag nog! Heeft u vragen, dan staat onze mailbox altijd tot uw beschikking.

Kom in contact!