Over ons

Een frisse en schone lucht op uw werk of thuis is erg belangrijk voor uw gezondheid. Door een te hoge CO2-gehalte in de lucht en onvoldoende ventilatie in huis kan er een slechte luchtkwaliteit ontstaan. Een verslechterde luchtkwaliteit kan zorgen voor gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, hoesten, vermoeidheid, benauwdheid of chronische verkoudheid. Maar ook astmatische klachten of allergieën zoals hooikoorts kunnen verergeren. Virussen en bacteriën kunnen langer in de lucht blijven hangen doordat hoestdruppeltjes meerdere minuten in de lucht blijven hangen. Hierdoor kan bijvoorbeeld de griep zich sneller verspreiden in een ruimte. Als de luchtkwaliteit goed is, blijven deze griepdeeltjes veel minder lang in de lucht hangen.  

 

 

Voordelen van Rovary:

  • Uitstekende CO2 meters.
  • Meters zijn ISO & CE gecertificeerd.
  • Telefonisch bereikbaar, per e-mail of chat. Op werkdagen doorgaans binnen 60 minuten reactie.
  • Veilig betalen zoals u gewend bent, met iDeal, Paypal, Creditcard, overboeking.
  • Goede partner voor zakelijke (Business to business) klanten.

Voor consumenten, bedrijven, scholen en meer

Ons klantenbestand is uiteenlopend van consumenten die de luchtkwaliteit thuis willen meten, tot scholen en bedrijven die een gezond binnenmilieu willen creëren voor hun leerlingen of medewerkers.

Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een van onze producten of over uw bestelling? Of wilt u vrijblijvende informatie hebben over een zakelijke samenwerking? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 22:00 uur bereikbaar en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.