Over ons 

Rovary

Zorg voor een gezond binnenklimaat 

De gemiddelde persoon ademt zo’n 23.000 keer per dag. Een schone lucht is dus erg belangrijk voor onze gezondheid. Maar hoe gezond is de lucht die we inademen? Rovary streeft ernaar om meer bewustzijn te creëren rondom het belang van een frisse en schone binnenlucht.

Voor wie?

Voor consumenten, bedrijven, scholen en meer
Ons klantenbestand loopt uiteen van consumenten die de luchtkwaliteit thuis willen meten, tot scholen en bedrijven die een gezond binnenmilieu willen creëren voor hun leerlingen of medewerkers

Wie zijn wij

Kwaliteit voorop

Rovary is een Nederlands bedrijf dat luchtkwaliteitsmeters produceert en verkoopt. Ons doel is om innovatieve, gebruiksvriendelijke en moderne luchtkwaliteitsmeters te maken. De luchtkwaliteitsmeters van Rovary geven gemakkelijk en snel inzicht in de luchtkwaliteit op verschillende locaties zoals thuis, op de werkvloer of in de klaslokalen op scholen. Dit resulteert in een gezamenlijk belang, waarbij wij met zijn allen bijdragen aan een schone lucht om een gezond leven te kunnen leiden.

Wij helpen graag! 

Persoonlijk Contact

Heb je vragen over één van onze producten of over een bestelling? Of wil je vrijblijvende informatie hebben over een zakelijke samenwerking? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier welke op onze contactpagina staat. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar support@rovary.com.

Onze bestsellers

Gekocht door 20.000+ klanten


Sale Off
Beschermhoes
€19,99€19,99
 • Morgen in huis

  Voor 23:59 besteld is de volgende werkdag gratis geleverd.

 • Aankoop bescherming

  Koop veilig online. Gratis verzekerd ongeacht de betaalmethode.

 • Gecertificeerd

  Onze meters zijn CE gecertificeerd en ISO (EN 55032; EN 55035) gekeurd.

 • Tevreden klanten

  We worden beoordeeld met een 9,2/10.